دستور تهیه و مراحل آماده سازی سس تارتار مخصوص غذاهای سوخاری
دستور تهیه و مراحل آماده سازی سس تارتار مخصوص غذاهای سوخاری
طرز تهیه آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام سس تارتار را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور تهیه و مراحل آماده سازی سس تارتار مخصوص غذاهای سوخاری
از این سس میتوان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگتهای مرغ و سیب زمینی و جوجه چینی و میگو سوخاری و … استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه سس تارتار :
خیار شور :♦: 100 گرم
آبلیموی تازه :♦: 1 قاشق غذاخوری
سس مایونز :♦: 500 گرم
پیازچه :♦: 50 گرم
تخممرغ آبپز :♦: 1 عدد
سیر :♦: 1 حبه
جعفری :♦: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه :♦: به میزان لازم
دستور تهیه و مراحل آماده سازی سس تارتار مخصوص غذاهای سوخاری
استفاده از تخممرغ، اختیاری است و می توانید آن را حذف کنید.
طرز تهیه سس تارتار :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه سس تارتار ابتدا باید
خیار شور را در ظرفی رنده کنید و آبش را بگیرید.
پیازچه را ساطوری خرد کنید.
تخممرغ پخته شده را رنده کنید.
همه مواد را با هم مخلوط کنیدو با چنگال خوب مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند .
سس را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو نمایید.
دستور تهیه و مراحل آماده سازی سس تارتار مخصوص غذاهای سوخاری
بهتر است هر دفعه اندازه نیازتان سس را دست کنید چون این سس در یخچال ماندگاری زیادی ندارد.
دستور تهیه و مراحل آماده سازی سس تارتار مخصوص غذاهای سوخاری
- ۹۷/۰۷/۰۶